Belastingadvies nodig?

Geplaatst op 10-11-2016

Belastingadvies nodig? Heeft u vragen over de belastingen of wilt u graag advies hoe u uw belastingformulieren in dient te vullen? Gelukkig bent u nu bij administratiekantoor du Pont beland. Wij kunnen u helpen en wij adviseren u graag over alles wat met de belastingen te maken heeft. Of dat het nu gaat over de inkomstenbelasting, de BTW aangifte of over een brief die u heeft ontvangen, wij leggen het u graag nader uit. Daarnaast kunnen wij ook voor u de belastingformulieren invullen. U vraagt, en wij staan voor u klaar.

Onze mogelijkheden voor belastingadvies

De financiële administratie kan veel tijd in beslag nemen, ook het invullen van de belastingpapieren hoort daarbij. Kost het u teveel energie, zorgt het voor stress of merkt u dat u veel vragen heeft? Dan wordt het tijd dat u belastingadvies in gaat winnen bij administratiekantoor du Pont. U zult meteen merken dat u er niet alleen voor staat. Alle vragen kunnen beantwoord worden en wanneer u dat wenst kunnen wij ook het werk van u overnemen. Wij kunnen uw administratie bijhouden en aan de hand daarvan voor u de belastingpapieren invullen. Ook alleen voor belastingadvies kunt u bij ons terecht. De belastingdienst geeft aan, leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker. Maar voor veel mensen is en blijft het invullen van de belastingpapieren een moeilijke en tijdrovende opgave. Daarom is Administratiekantoor du Pont er voor u!

Afspraak maken

Als u vragen heeft over belastingen, u wilt advies, of u heeft problemen met het invullen van formulieren neemt u dan contact op met Administratiekantoor du Pont. Wij staan voor u klaar en denken met u mee. Wij beantwoorden uw vragen, zodat u verder kunt. We kunnen de formulieren samen invullen met u of nemen het geheel van u over. Hoe we te werk gaan is afhankelijk van uw wensen. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit bericht:

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting moet weer gedaan worden. Heeft u weinig tijd? Is het teveel werk? Ziet u er tegenop? Of weet u n...

Lees meer

De 5 administratieve valkuilen voor de ZZP administratie!

ZZP administratie? In de praktijk kom ik helaas nog steeds voorbeelden tegen van zzp’ers, die keihard werken maar onvoldo...

Lees meer
Archief
 • Voorlopige belastingteruggave 2017

  Voorlopige belastingteruggave 2017

  U denkt recht te hebben op een belastingteruggave? En u wilt dit graag maandelijks terug ontvangen i.p.v. jaarlijks wij kunnen u hiermee helpen.

  Maak direct een afspraak
 • Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Elk jaar is het tijd om aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Wanneer u hulp bij aangifte inkomstenbelasting nodig heeft, kunt u direct verder lezen om de mogelijkheden af te wegen.

  Lees meer
 • Belasting aangifte laten doen

  Belasting aangifte laten doen

  Wilt u de belastingaangifte van het laatste jaar en de komende jaren uit handen geven? Een jaarrekening laten opstellen in Breda of omgeving is iets waar Administratiekantoor u van harte bij van dienst kan zi

  Lees meer
Michael Burgers  - Bimu-art

"Elk kwartaal is op tijd mijn BTW aangifte geregeld, zeer tevreden ben ik over Administratiekantoor du Pont."

Michael Burgers - Bimu-art
Roosfotografie

"Goede boekhouder, komt zijn afspraken na, de boekhouding is echt keurig netjes verzorgd."

Roosfotografie