Jaarrekening afsluiten

Geplaatst op 10-11-2016

Het einde van het jaar is weer in zicht en dan wordt het tijd om de jaarrekening af te sluiten. Heeft u er al aan gedacht? Weet u wat er allemaal bij komt kijken en kunt u het zelf of heeft u nog vragen? Het kan zijn dat u het graag uit handen geeft. Dit kan! Bij administratiekantoor du Pont helpen wij u graag verder. Het is belangrijk dat u alle gegevens bij de hand heeft en dan kan er snel gehandeld worden. Ook de jaarrekening van dit jaar kunnen wij voor u in orde maken.

Jaarrekening uitbesteden is in uw voordeel

Het afsluiten van de jaarrekening kan veel tijd kosten. Het kan zijn dat u deze tijd niet heeft en dat u daarom alles graag uit wilt besteden. Het afsluiten van de jaarrekening kan nu uit worden besteed aan administratiekantoor du Pont. Wij kunnen u nog meer diensten leveren op het gebied van administratie, zodat het voor u een stuk gemakkelijker en zorgelozer wordt.

Vragen en afspraak maken.

Als u interesse heeft kunt u nu contact opnemen met ons van administratiekantoor du Pont. Wij beantwoorden graag uw vragen en staan voor u klaar om met u mee te denken. Wij informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden. Aan de hand daarvan kunt u uw keuze maken en kunnen wij voor u de jaarrekening afsluiten. Wanneer u wilt dat wij u van dienst zijn, kunt u nu uw vragen aan ons stellen en dan staan wij graag voor u klaar. U kunt ook een afspraak met ons inplannen en dan lichten wij u graag toe wat onze diensten inhouden en wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Ondernemen is namelijk een stuk gemakkelijker wanneer u de administratie uit kunt besteden! Bij ons is uw administratie in vertrouwde handen.

Deel dit bericht:

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting moet weer gedaan worden. Heeft u weinig tijd? Is het teveel werk? Ziet u er tegenop? Of weet u n...

Lees meer

De 5 administratieve valkuilen voor de ZZP administratie!

ZZP administratie? In de praktijk kom ik helaas nog steeds voorbeelden tegen van zzp’ers, die keihard werken maar onvoldo...

Lees meer
Archief
 • Voorlopige belastingteruggave 2017

  Voorlopige belastingteruggave 2017

  U denkt recht te hebben op een belastingteruggave? En u wilt dit graag maandelijks terug ontvangen i.p.v. jaarlijks wij kunnen u hiermee helpen.

  Maak direct een afspraak
 • Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Elk jaar is het tijd om aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Wanneer u hulp bij aangifte inkomstenbelasting nodig heeft, kunt u direct verder lezen om de mogelijkheden af te wegen.

  Lees meer
 • Belasting aangifte laten doen

  Belasting aangifte laten doen

  Wilt u de belastingaangifte van het laatste jaar en de komende jaren uit handen geven? Een jaarrekening laten opstellen in Breda of omgeving is iets waar Administratiekantoor u van harte bij van dienst kan zi

  Lees meer
Michael Burgers  - Bimu-art

"Elk kwartaal is op tijd mijn BTW aangifte geregeld, zeer tevreden ben ik over Administratiekantoor du Pont."

Michael Burgers - Bimu-art
Roosfotografie

"Goede boekhouder, komt zijn afspraken na, de boekhouding is echt keurig netjes verzorgd."

Roosfotografie