Boekhouder ZZP

Het kan zijn dat u net gestart bent als ZZP’er of dat u dit al jarenlang doet. Desondanks is fiscaal advies altijd gewenst. Als ZZP’er bent u er verantwoordelijk voor om de administratie goed op orde te houden. Doordat er voor ZZP’ers met regelmaat regels en wetgevingen veranderen, is het bijna onmogelijk om zelf uw boekhouding te doen en op de hoogte te zijn van diverse wet- en regelgevingen. Overweeg daarom eens om uw boekhouding uit te besteden aan administratiekantoor du Pont. Wij hebben elke dag te maken met administratie van ZZP’ers en zijn op de hoogte van alles wat er speelt op fiscaal gebied. Wij leggen u hier verder uit waarom het nuttig en voordelig is om uw administratie uit te besteden.

Inkomstenbelasting

Als ZZP’er dient u inkomstenbelasting te betalen over de nettowinst die u boekt. U bent er zelf verantwoordelijk voor om te zorgen dat dit correct gedaan wordt. Door de vele regelingen en bepalingen die er gelden voor ZZP’ers, is het vaak lastig om dit goed te doen. Door administratiekantoor du Pont in te schakelen voor de aangifte van de inkomstenbelasting, kunt u maximaal profiteren van alle aftrekposten die er zijn voor ZZP’ers. Op deze manier betaalt u nooit te veel inkomstenbelasting.

Omzetbelasting doen? Een boekhouder ZZP helpt!

Aan het eind van ieder kwartaal dient u als ZZP’er de omzetbelasting aan te geven. Het is hierbij van belang dat u alle facturen en bonnetjes goed bewaart heeft. U kunt namelijk erg veel BTW bij de belasting terug vorderen. Helaas is de boekhouder ZZP een erg tijdrovende klus en is het voor veel ZZP’ers één van de mindere kanten die vastzitten aan het ondernemerschap. Doordat u veel tijd besteedt aan andere werkzaamheden, is dit een verplichting die u liever zo lang mogelijk uitstelt. Wanneer u te laat bent met het indienen van uw omzetbelasting bij de Belastingdienst, hangen hier soms consequenties aan. Het geeft voor u als ZZP’er dus erg veel rust wanneer u weet dat uw administratie ten alle tijden in orde is. Bij administratiekantoor du Pont zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw omzetbelasting.

Bespaar een hoop tijd! – Boekhouder ZZP

In de administratie gaat veel tijd zitten. Dit is voor veel ZZP’ers een blok aan het been. Het liefst besteedt u namelijk zoveel mogelijk tijd aan hetgeen waar u goed in bent. Het is daarom goed om een deel of uw volledige boekhouding uit te besteden aan administratiekantoor du Pont. Op die manier kunt u al uw tijd besteden aan de opdrachten die u binnen hebt gehaald als ZZP’er.

Wij zetten de voordelen van het uitbesteden van uw boekhouding aan administratiekantoor du Pont als ZZP’er op een rijtje:

- Uw boekhouding en administratie is altijd op orde
- U haalt altijd het maximale uit fiscale voordelen en aftrekposten
- Meer tijd over voor kostbare en belangrijke zaken

Administratiekantoor du Pont helpt u graag

Wij kunnen u helpen met veel verschillende zaken zoals: BTW-aangiftes, de belastingaangifte en het opstellen van uw jaarrekening. Wanneer u met ons contact opneemt via het contactformulier zullen wij zo snel mogelijk met u de mogelijkheden bespreken. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw boekhouding en dat deze altijd in orde is.

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting moet weer gedaan worden. Heeft u weinig tijd? Is het teveel werk? Ziet u er tegenop? Of weet u n...

Lees meer

De 5 administratieve valkuilen voor de ZZP administratie!

ZZP administratie? In de praktijk kom ik helaas nog steeds voorbeelden tegen van zzp’ers, die keihard werken maar onvoldo...

Lees meer
Archief
 • Voorlopige belastingteruggave 2017

  Voorlopige belastingteruggave 2017

  U denkt recht te hebben op een belastingteruggave? En u wilt dit graag maandelijks terug ontvangen i.p.v. jaarlijks wij kunnen u hiermee helpen.

  Maak direct een afspraak
 • Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Elk jaar is het tijd om aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Wanneer u hulp bij aangifte inkomstenbelasting nodig heeft, kunt u direct verder lezen om de mogelijkheden af te wegen.

  Lees meer
 • Belasting aangifte laten doen

  Belasting aangifte laten doen

  Wilt u de belastingaangifte van het laatste jaar en de komende jaren uit handen geven? Een jaarrekening laten opstellen in Breda of omgeving is iets waar Administratiekantoor u van harte bij van dienst kan zi

  Lees meer
Michael Burgers  - Bimu-art

"Elk kwartaal is op tijd mijn BTW aangifte geregeld, zeer tevreden ben ik over Administratiekantoor du Pont."

Michael Burgers - Bimu-art
Roosfotografie

"Goede boekhouder, komt zijn afspraken na, de boekhouding is echt keurig netjes verzorgd."

Roosfotografie