Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden? Dan zit u hier op deze pagina goed. Wij begrijpen dat uw salarisadministratie belangrijk is en goed moet gebeuren. Graag nemen wij deze zorg volledig uit handen en de ervaring leert dat dit helemaal geen grote investering vereist.

Wat houdt salarisadministratie in?

Wanneer u verschillende werknemers heeft is het belangrijk dat iedereen salaris krijgt op het juiste moment. Voor werknemers is het prettig om één aanspreekpunt te hebben en sociale wetgeving, onkostenvergoedingen, inhoudingen, premies en andere wetten en plichten spelen hierin een belangrijke rol.

Graag wilt u dit zo goed mogelijk regelen en het liefst heeft u hier geen werk aan. Wanneer u succesvol wilt zijn in het bijhouden van salarisadministratie is het belangrijk om nauwkeurig te werk gaan en goed met deadlines om te kunnen gaan. Elke week heeft u de tijd nodig om het allemaal zo goed mogelijk te doen en soms schiet het maken van tijd er bij in. Het uitbesteden van uw salarisadministratie is wel zo prettig wanneer u het goed geregeld wilt hebben en het gehele proces liever uit handen geeft.

Het uitbesteden van salarisadministratie betekent niet dat u geen controle meer heeft op de verschillende processen. U kunt sturing geven wanneer dat nodig is of de salarisadministratie weer in eigen hand nemen als hier de behoefte voor bestaat.

Salarisadministratie in of rond Breda

Het is niet nodig om nog langer te tobben met uw salarisadministratie! Neem contact op met Administratiekantoor du Pont.

Wij zijn gespecialiseerd in salarisadministratie, omzetbelasting en aangifte voor de inkomstenbelasting. Administratiekantoor du Pont is actief in Breda en omstreken. Wij zijn actief vanuit Rijen en helpen klanten in nabije regio’s. Kom gerust eens langs voor een gesprek, mail ons of bereik ons telefonisch via 013-3034130.

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting moet weer gedaan worden. Heeft u weinig tijd? Is het teveel werk? Ziet u er tegenop? Of weet u n...

Lees meer

De 5 administratieve valkuilen voor de ZZP administratie!

ZZP administratie? In de praktijk kom ik helaas nog steeds voorbeelden tegen van zzp’ers, die keihard werken maar onvoldo...

Lees meer
Archief
 • Voorlopige belastingteruggave 2017

  Voorlopige belastingteruggave 2017

  U denkt recht te hebben op een belastingteruggave? En u wilt dit graag maandelijks terug ontvangen i.p.v. jaarlijks wij kunnen u hiermee helpen.

  Maak direct een afspraak
 • Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

  Elk jaar is het tijd om aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Wanneer u hulp bij aangifte inkomstenbelasting nodig heeft, kunt u direct verder lezen om de mogelijkheden af te wegen.

  Lees meer
 • Belasting aangifte laten doen

  Belasting aangifte laten doen

  Wilt u de belastingaangifte van het laatste jaar en de komende jaren uit handen geven? Een jaarrekening laten opstellen in Breda of omgeving is iets waar Administratiekantoor u van harte bij van dienst kan zi

  Lees meer
Michael Burgers  - Bimu-art

"Elk kwartaal is op tijd mijn BTW aangifte geregeld, zeer tevreden ben ik over Administratiekantoor du Pont."

Michael Burgers - Bimu-art
Roosfotografie

"Goede boekhouder, komt zijn afspraken na, de boekhouding is echt keurig netjes verzorgd."

Roosfotografie